Hälsokampen är för dig som vill göra en hållbar viktnedgång med vanlig husmanskost

01. Mina klienters

Framgång

Jag har hjälpt flera kvinnor att uppnå hållbara resultat, en hälsosammare kropp, ett hälsosammare sinne och ändrat deras livsstil.

Jag vill hjälpa dig att tänka långsiktigt hälsa där förbud inte existerar utan att vi kan äta allting men inte alltid. Hitta en balans helt enkelt!

02.

"Hälsokampen" passar dig som lever ett vanligt Svensson-liv, som vill äta vanlig husmanskost och samtidigt behöver gå ner i vikt.

Att räkna kalorier är verkligen inte hållbart och jag tror inte på den typen av viktminskning.
Eftersom vi kan gå ner i vikt på husmanskost hoppas jag att detta hållbara sätt passar bättre.

Träningsplan

Privat coachning i appen där allt fokus ligger på dig. För att få träningen gjord i en stressad vardag.

PERSONLIG Måltidsplan

Ett mänsklig kostupplägg där vi inte väger maten, utan använder tallriksmodellen och en portion. Då kommer vi väldigt långt på det! Samt ett träningsupplägg som är anpassat efter dina förutsättningar för hemma- eller gymträning.

Daglig kontakt

Chatten i appen gör att jag dagligen kan hjälpa dig göra aktiva val oavsett livets prövningar som småätande, sömnbrist, stress och motivation.

PERSONLIG TRACKER

Du skickar in sammanställning varje vecka direkt i appen för att mäta dina resultat och utvärdera veckan.

03. Såhär funkar

Dem tre stegen

Fyll i en intresseanmälan

Min önskan är att vi sedan har förutsättningarlöst telefonsamtal där du berättar mera om dig själv samt jag berättar om hälsokampen & priser.

Du vågar ta steget och vi påbörjar "Hälsokampen" tillsammans mot en starkare och piggare vardag

05. Om mig

Som din coach

Flera gånger under min livsstil har jag testat olika träningscoacher. Mitt mål har då varit samma som för många andra, viktnedgång, vilket jag har uppnått varje gång. Däremot efter en period så har jag åter igen stått på ruta ett igen och vill åter igen gå ner i vikt. Enda anledningen till att jag misslyckats varje gång är att jag aldrig gjorde det hållbart, utan utmanade mig i olika ”dieter”

Johannas
Hälsoliv

För fem år sedan bestämde jag mig för att bli min egna PT och jag utbildade mig som kostexpert, PT och hälsocoach som jag jobbar heltid med idag. Jag driver mitt egna företag Johannas Hälsoliv, men äger också min egna PT-studio där jag tränar runt 40 klienter i veckan.

Jag är verkligen mitt i livet med jobb, två barn (4 månader & 3 år), sambo, träning, hus, städning, tvätt, matlagning, aktiviteter och allt annat småbarnslivet innebär. Jag vet hur det är att leva i ett kaos samtidigt som man vill få tid till sig själv och nå de resultat man drömmer om.

image0 (1)
AFFF06B2-9D28-4EBD-8D38-25A98BC3924B

Hälsa är individuellt – och här finns det inga misslyckanden.

Men vet du vad, det går faktiskt att kombinera.
Du behöver inte vänta ut tiden – utan låt mig hjälpa dig!

Först och främst vill jag göra dig stark – både fysiskt men också psykiskt.  Vi utsätts för många prövningar och mycket stress i vår vardag men med fysisk aktivitet och näringsrik mat hanterar vi detta mycket lättare.

Jag vill hjälpa dig att inte hela tiden tänka på prestation utan att sänka kraven på dig själv.
Att lite är bättre än inget och att ständigt ha en god relation till all sorters mat. Att det faktiskt går att göra en förändring i allt familjepussel så länge du gör det helt utefter dina förutsättningar. Jag vill inspirera dig att våga äta mat som hela familjen kan äta utan några dieter.

Är du redo att starta "Hälsokampen" ?