Johannas HälsoLiv

Online coaching

01. Mina klienters

Framgång

Jag har hjälpt flera kvinnor att uppnå hållbara resultat, en hälsosammare kropp, ett hälsosammare sinne och ändrat deras livsstil.

Mitt mål är att hjälpa dig att uppnå en hälsosam kropp och ett hälsosamt sinne

02. Upptäck

Online coaching

Jag vill hjälpa dig med hållbara rutiner i vardagen.
Att följa mitt kost & träningsupplägg är otroligt effektivt där vi hela tiden jobbar utifrån dina förutsättningar. 

Hälsa är individuellt - och det finns inga misslyckanden

Jag står får all planering vilket ger dig tid över till annat. Jag kommer alltid se, finnas och lyfta dig genom framgång och motgång – och kom ihåg: det är alltid lättare att vara två!

03. Detta är

Mina expertområden

Skapande av personliga måltidsplaner

Mammaträning

Individuellt tillvägagångssätt

Jag är en online coach som hjälper kvinnor i en stressfull vardag för att skapa en hållbar och effektiv hälsa

Jag tror på en livsstil där förbud inte existerar. Jag vill att du ska våga äta mat utan att få dåligt samvete och att du utför fysiskt aktivitet för att du vill, inte för att du måste.

Jag vill inspirera till att allt är okej och att hälsa inte är antingen på eller av – utan att hälsa alltid ska vara en del av livet i relation till ordet “lagom”.

04.

Online coaching har aldrig varit enklare tack vare en all-in-one app

PERSONLIG Måltidsplan

Jag specialiserar i att skapa individuella måltidsplaner baserat på dina preferenser, mål och erfarenheter. Du får tillgång till många olika recept med stor variation.

Träningsplan

Det är viktigt för mig att skapa en träningsplan som passar dina behov, din erfarenhet och skadehistorik.

personlig tracker

Som min klient kommer du få tillgång till en app som gör det möjligt att följa alla dina resultat, motivation och andra mätningar som påverkar din utveckling.

Mitt ultimata stöd

Du kommer att kunna kontakta mig när som helst med vilka frågor som helst.

05. Om mig

Som din coach

Flera gånger under min livsstil har jag testat olika träningscoacher. Mitt mål har då varit samma som för många andra, viktnedgång, vilket jag har uppnått varje gång. Däremot efter en period så har jag åter igen stått på ruta ett igen och vill åter igen gå ner i vikt. Enda anledningen till att jag misslyckats varje gång är att jag aldrig gjorde det hållbart, utan utmanade mig i olika ”dieter”

Johannas
Hälsoliv

För fem år sedan bestämde jag mig för att bli min egna PT och jag utbildade mig som kostexpert, PT och hälsocoach som jag jobbar heltid med idag. Jag driver mitt egna företag Johannas Hälsoliv, men äger också min egna PT-studio där jag tränar runt 40 klienter i veckan.

Jag är verkligen mitt i livet med jobb, två barn (4 månader & 3 år), sambo, träning, hus, städning, tvätt, matlagning, aktiviteter och allt annat småbarnslivet innebär. Jag vet hur det är att leva i ett kaos samtidigt som man vill få tid till sig själv och nå de resultat man drömmer om.

Hälsa är individuellt – och här finns det inga misslyckanden.

Men vet du vad, det går faktiskt att kombinera.
Du behöver inte vänta ut tiden – utan låt mig hjälpa dig!

Först och främst vill jag göra dig stark – både fysiskt men också psykiskt.  Vi utsätts för många prövningar och mycket stress i vår vardag men med fysisk aktivitet och näringsrik mat hanterar vi detta mycket lättare.

Jag vill hjälpa dig att inte hela tiden tänka på prestation utan att sänka kraven på dig själv.
Att lite är bättre än inget och att ständigt ha en god relation till all sorters mat. Att det faktiskt går att göra en förändring i allt familjepussel så länge du gör det helt utefter dina förutsättningar. Jag vill inspirera dig att våga äta mat som hela familjen kan äta utan några dieter.

Ändra din livsstil idag